Antena 3 CNN Actualitate Steluța Cătăniciu: Nu înțeleg de unde a pornit această manipulare pe legile Justiției. PNL nu a făcut niciun amendament

Steluța Cătăniciu: Nu înțeleg de unde a pornit această manipulare pe legile Justiției. PNL nu a făcut niciun amendament

Steluța Cătăniciu: Nu înțeleg de unde a pornit această manipulare pe legile Justiției. PNL nu a făcut niciun amendament
28 Noi 2017   •   23:10

Steluța Cătăniciu, vicepreședintele ALDE, a afirmat la ”Sinteza Zilei” că PNL nu a făcut niciun amendament la legile Justiției, deși acestea sunt dezbătute de două săptămâni în comisia de specialitate din Parlament.

”Nu înțeleg de unde a pornit această manipulare pe legile Justiției. De două săptămâni, în cadrul Comisiei, dezbatem legea 303/2004, care reglementează statutul procurorilor și judecătorilor. PNL, care spune că de un an de zile lucrăm pe aceste trei legi ale justiției, nu au avut un amendament, un amendament al lor pe aceste legi. Au părăsit Comisia făcând scandal. Niciun amendament, deși de de un an de zile repetă peste tot pe unde se duc că ei apără drepturile cetățenilor, luptă împotriva abuzurilor și lucrează la un proiect al răspunderii magistraților. Nu s-a dezbătut, nu s-a votat nicio prevedere din această lege fără să fie discutată cu CSM, UNJR, Asociația Procurorilor din România. Lucrurile acestea trebuie să fie cunoscute. 90% din amendamentele dezbătute și votate au aparținut CSM, UNJR și AMR” a spus Steluța Cătăniciu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei legile justitiei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close