Antena 3 CNN Actualitate Student la Medicină, hoț în farmacii. Bărbatul a fost reținut pentru tâlhărie

Student la Medicină, hoț în farmacii. Bărbatul a fost reținut pentru tâlhărie

Un student la Medicină este acuzat de tâlhărie calificată și tentativă de tâlhărie calificată, după ce a fost prins furând din farmacii. Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat de polițiștii doljeni.

Student la Medicină, hoț în farmacii. Bărbatul a fost reținut pentru tâlhărie
Sursa foto: Gazetadesud
de Maria Zărnescu    |    26 Mar 2021   •   16:29

Studentul din Craiova a reușit să fure 1.500 de lei dintr-o farmacie din oraș, la data de 15 martie. În acel moment, polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal pentru tâlhărie calificată.  

La data de 22 martie, bărbatul a încercat să jefuiască o altă farmacie din Craiova, înarmat cu un cuțit. Polițiștii l-au arestat preventiv pe bărbat, la data de 25 martie, în urma unei percheziții la domiciliu.

"Ulterior, la data de 22 martie, Secția 4 Poliție Craiova a fost sesizată cu privire la comiterea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată, faptă săvârșită într-un mod asemănător. Astfel, într-o farmacie din cartierul Brazda lui Novac a intrat un bărbat, care, la fel ca în primul caz, având asupra sa un cuțit, a solicitat încasările.

De această dată, cel în cauză a părăsit în grabă locația, fără a sustrage bunuri sau bani, după ce butonul de panică a fost apăsat de una dintre angajate", au precizat oamenii legii, pentru Gazeta de Sud.

Suspectul, ridicat în cursul zilei de joi

Potrivit polițiștilor, suspectul a fost ridicat în cursul zilei de joi, 25 martie. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani din Craiova, student la Facultatea de Medicina.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

"În cursul zilei de ieri, 25 martie, în vederea completării probatoriului în cele două cazuri, polițiștii doljeni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr de 26 de ani, din Craiova. Acesta este bănuit de comiterea celor două infracțiuni. Au fost găsite și ridicate mai multe obiecte ce pot constitui mijloace materiale de probă în cadrul procesului penal", ai mai explicat autoritățile, potrivit sursei citate mai sus.

×
Subiecte în articol: hot Craiova talhar farmacii
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close