Antena 3 CNN Actualitate Studenţii cer demisia Ecaterinei Andronescu

Studenţii cer demisia Ecaterinei Andronescu

Studenţii cer demisia Ecaterinei Andronescu
18 Iun 2007   •   17:40

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) va solicita, marţi, demisia rectorului Universităţii Politehnice Bucureşti, Ecaterina Andronescu, din toate funcţiile publice deţinute. ANOSR va adresa CNSAS o cerere pentru a se verifica dacă Ecaterina Andronescu a făcut poliţie politică.

?Suntem revoltaţi că tocmai domnia sa, în calitate de fost ministru al Educaţiei, actualmente rectorul Universităţii Politehnica din Bucuresti, preşedinte al Consiliului Naţional al Rectorilor şi membru în Comisia de Învăţământ din Camera Deputaţilor, şi-a permis să cheme în mod abuziv studenţii la raport?, spun rezentanţii ANOSR.

ANOSR susţine că în data de 14 iunie 2007, Ecaterina Andronescu a comis un ?abuz în serviciu asupra dreptului la libertate de exprimare al studenţiilor?, cerându-le explicaţii cu privire la declaraţiile date de aceştia, cu o zi înainte, comisiei de evaluare ARACIS.

Toate organizaţiile studenţeşti membre ANOSR, din principalele 15 centre universitare ale ţării, se solidarizează cu colegii lor din Politehnică. ?În cazul în care situaţia nu va fi soluţionată, vom demara acţiuni de protest. Nu putem permite ca acest caz de intimidare a studenţilor să devină o practică la nivel naţional?.

Rompres

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close