×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Studiu: Mai mult de jumătate dintre sortimentele de pâine din România conţin E-uri

de D.D.   •   30 Noi 2011   •   12:46
Studiu: Mai mult de jumătate dintre sortimentele de pâine din România conţin E-uri 407
Foto: ecomagazin.ro
Mai mult de jumătate dintre sortimentele de pâine de pe piaţa românească conţin E-uri, arată un studiu realizat de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.

Mai mult, unele sortimente de pâine ajung să conţină şi până la 8 E-uri. Există totuşi şi variante mai sănătoase, spun specialiştii.

Rezultatele studiului sunt cu atât mai interesante, cu cât pâinea este un produs nelipsit de pe masa românilor. Conform studiilor realizate în domeniu, aproape 90% dintre români mănâncă zilnic pâine.





credite ipotecare VreauCredit.ro

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati