Antena 3 Actualitate Studiu: Mai mult de jumătate dintre sortimentele de pâine din România conţin E-uri

Studiu: Mai mult de jumătate dintre sortimentele de pâine din România conţin E-uri

30 Noi 2011   •   12:46
Studiu: Mai mult de jumătate dintre sortimentele de pâine din România conţin E-uri Foto: ecomagazin.ro

Mai mult de jumătate dintre sortimentele de pâine de pe piaţa românească conţin E-uri, arată un studiu realizat de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.

Mai mult, unele sortimente de pâine ajung să conţină şi până la 8 E-uri. Există totuşi şi variante mai sănătoase, spun specialiştii.

Rezultatele studiului sunt cu atât mai interesante, cu cât pâinea este un produs nelipsit de pe masa românilor. Conform studiilor realizate în domeniu, aproape 90% dintre români mănâncă zilnic pâine.




Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close