Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Dezvăluiri incendiare despre dispărutul lui Blejnar!

Subiectiv: Dezvăluiri incendiare despre dispărutul lui Blejnar!

Subiectiv: Dezvăluiri incendiare despre dispărutul lui Blejnar!
10 Noi 2016   •   21:02

Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu au prezentat în ediția de joi a emisiunii ''Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv'', noi informații incendiare legate de dispariția lui Dan Stroe, numărul doi din dosarul în care este anchetat fostul șef al ANAF Sorin Blejnar.

Dan Stroe, șef la Fisc, cel care a semnat contractele în urma cărora un comision important s-a întors la Sorin Blejnar, nu a fost găsit de procurori pentru a fi adus la audieri și nici în prezent nu știe nimeni unde s-ar putea afla. O anchetă realizată de reporterul ''Observator'' Sabin Ciornea prezintă câteva aspecte relevante privind împrejurările în care a dispărut Dan Stroe.

Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu au adus la ''Subiectiv'' informații noi legate de acest caz controversat, în continuarea celor prezentate în materialul de la Observator. 

''Potrivit informațiilor pe care le deținem, Dan Stroe a fost văzut până în urmă cu două luni în București. Existau informații că el ar fi plecat încă de astă vară, fiind în pregătirea unei condamnări definitive. Asta ne face să ne întrebăm dacă autoritățile au procedat ca în alte cazuri, fiind atenți cu controlul judiciar'', a spus Oana Zamfir.

Răzvan Dumitrescu a adăugat că unul dintre lucrurile pe care echipa de la ''Subiectiv'' le-a făcut în cadrul anchetei privind dispariția lui Stroe a fost acela de a căuta în cercul de prieteni, apropiați, colaboratori ai apropiatului lui Blejnar indicii privind momentul de la care nu l-a mai văzut nimeni. Așa a reușit să intre în posesia unui număr de telefon despre care s-a spus că i-ar fi aparținut dispărutului. Iată cine a răspuns la capătul celălalt al firului.

Răzvan Savaliuc are propria teorie legată de dispariția ''omului lui Blejnar'':

''Nu cred că este martorul sub acoperire pe undeva, pentru că altfel nu-l citau'', a spus Savaliuc.

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Sorin Blejnar
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close