Antena 3 Actualitate Subiectiv: Documente bombă de la cabinetul lui Cioloş. Protocol secret cu o instituţie strategică

Subiectiv: Documente bombă de la cabinetul lui Cioloş. Protocol secret cu o instituţie strategică

29 Noi 2016   •   20:57
Subiectiv: Documente bombă de la cabinetul lui Cioloş. Protocol secret cu o instituţie strategică
Sursa foto: Foto: Agerpres

Oana Zamfir a prezentat în emisiunea Subiectiv documente bombă de la cabinetul lui Dacian Cioloş. Un protocol pe care cancelaria premierului ar urma să-l semneze cu una din companiile strategie ale statului.

Este vorba de Transelectrica. Documentul prevede ca de la Cancelaria premierului ar urma să primească consultanţă în scopul transparentizării informaţiilor legate de bugete, plan de achiziţii, studii de piaţă, inclusiv contracte, acte adiţionale, plăţi. Lucruri care conţin de caietul de sarcini.

Această platformă de transparentizare a contractelor publice este deja implementată pe siteul de achiziţii publice. Transelectrica nu cere consultanţă de la autoritatea ce ţine de achiziţii publice ci de la cancelarie. De ce să ştie cancelaria date despre intenţia unei companii? Dacă e transparentizare de ce acest protocol este cu clauză de confidenţialitate şi cu durată limitată?

De cealaltă parte, Guvernul confirmă existenţa acestui protocol.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close