Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Imagini incredibile de la votul pe salarii din Parlament

Subiectiv: Imagini incredibile de la votul pe salarii din Parlament

Subiectiv: Imagini incredibile de la votul pe salarii din Parlament
Sursa foto: sursa foto: Agerpres/Arhiva
07 Noi 2016   •   20:30

Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu au prezentat în ediția de luni a emisiunii ''Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv'' imagini elocvente din timpul ședinței de la Camera Deputaților în care s-a adoptat proiectul creșterilor salariale din Sănătate și Educație. Atât echipa Antenei 3 cât și cei doi realizatori au numărat deputații prezenți în sală, iar cifra care a rezultat este diferită de cea comunicată de PNL și PSD.

''Ceea ce vedeți este votul de la Camera Deputaților la votul pe salarii de astăzi - secțiunile din Cameră numărate de noi cei de la ''Subiectiv'', a spus Răzvan Dumitrescu

''Se repetă situația numită ''Roberta Anastase''. Cei de la PNL au plecat astăzi din plen, iar PSD a susținut că are cvorum și fără ei, 185 de voturi au apărut la numărătoare. Veți vedea pe ecran ceea ce noi am făcut luând bob cu bob. Ne lipsesc câțiva deputați care au fost în spatele camerelor de filmat. (...) 145 de deputați erau prezenți în plen'', a adăugat Oana Zamfir.

Oana Zamfir a subliniat că cvorumul este de 177, astfel că, dacă nu există cvorum în mod real, legea nu are cum să treacă.

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close