Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Iohannis vrea demisia lui Ponta

Subiectiv. Iohannis vrea demisia lui Ponta

Subiectiv. Iohannis vrea demisia lui Ponta
05 Iun 2015   •   20:52

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, într-un interviu la TVR, că premierul Victor Ponta i-a spus că se va gândi la demisie. Şeful statului a mai declarat că speră ca săptămâna viitoare să existe un deznodământ. Potrivit lui Iohannis, declaraţia lui Ponta că nu va demisiona trebuie luată cu rezervă, ca fiind "la cald sau la fierbinte".

"Mi-a spus că se va gândi (la solicitarea privind demisia-n.r.). Se va sfătui, probabil, cu colegi din partid şi va lua, în consecinţă, o decizie. Eu cred şi sper ca decizia să fie demisia", a spus Iohannis, într-un interviu acordat după discuţia cu Ponta de la Cotroceni.

Referitor la anunţul lui Ponta că nu va demisiona, Iohannis a afirmat: "Aceste declaraţii la cald sau la fierbinte, putem să spunem în această situaţie, trebuie luate cu anumită rezervă. Eu sunt convins că este nevoie de o zi sau două în care lucrurile se decantează, se clarifică şi, sper, în cursul săptămânii viitoare, să avem un deznodământ al acestei etape din criza politică".

Declaraţiile preşedintelui au fost comentate de invitaţii emisiunii Subiectiv.

"Domnul Iohannis este în jocul acesta o cantitate - dacă nu neglijabilă - oricum minoră. Dacă am avut, până anul trecut, un preşedinte care controla serviciile şi DNA, din decembrie încoace avem serviciile şi DNA care îl controlează pe preşedinte", a precizat Mugur Ciuvică.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close