Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Ipoteză explozivă! De ce o păstrează Iohannis pe Kovesi

Subiectiv: Ipoteză explozivă! De ce o păstrează Iohannis pe Kovesi

Subiectiv: Ipoteză explozivă! De ce o păstrează Iohannis pe Kovesi
20 Mar 2017   •   20:50

Răzvan Dumitrescu a lansat o ipoteză  explozivă în emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv privind posibilul motiv pentru care preşedintele Klaus Iohannis o păstrează în funcţie pe Laura Codruţa Kovesi.

În ultimul sondaj Sociopol, Laura Codruţa Kovesi este văzută ca potenţial candidat la preşedinţie, atât din postura de independent, 34%, cât şi din cea de lider al unei coaliţii anti-PSD, cu 28%, urmată de Klaus Iohannis, cu 20%. Sondaj Sociopol a fost realizat în perioada 6-14 martie 2017, pe un eşantion 1.007 interviuri telefonice. Eroare maximă +/- 3,2% interval de încredere 95%.

Astfel că, deşi Curtea Constituţională vorbeşte în cazul lui Kovesi despre încălcarea gravă a Constituţiei, Iohannis îşi arată public susţinerea faţă de şefa DNA. De ce?  „Ce o fi în sufletul lui Iohannis când vede că Kovesi îl devansează? Poate face următorul calcul, dacă o demit atrag ostilitate din partea susţinătorilor mei şi ai ei, scad şi mai mult. Dacă o las şi ramane în sistem nu poate candidata“, este ipoteza lui Răzvan Dumitrescu.

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv sefa dna Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close