Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Judecătorii cer implicarea lui Klaus Iohannis în disputa cu SRI

Subiectiv. Judecătorii cer implicarea lui Klaus Iohannis în disputa cu SRI

Subiectiv. Judecătorii cer implicarea lui Klaus Iohannis în disputa cu SRI
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Iun 2015   •   20:56

Uniunea Naţională a Judecătorilor din România a făcut un apel către preşedintele Klaus Iohannis să convoace Consiliul Superior de Apărare a Ţării, pentru "a verifica toate hotărârile acestui for, în baza cărora SRI se implică în actul de justiţie, precum şi revocarea celor care nu sunt conforme cu legile ţării".

Potrivit unui comunicat prezentat de stiripesurse.ro, UNJR îi cere preşedintelui Klaus Iohannis "să verifice toate activităţile Serviciului Român de Informaţii în justiţie şi să ia măsuri pentru restabilirea legalităţii şi angajarea răspunderii celor vinovaţi de încalcarea limitelor prevăzute de lege".

Informaţiile au fost comentate de invitaţii emisiunii Subiectiv de la Antena 3.

"Problema aceasta este una foarte importantă (...) şi fiind atât de importantă, eu nu cred că va rămâne fără răspuns. (...) Pot să spun că acum trei săptămâni, înainte de plecarea în Italia, CSM a făcut o cerere asemănătoare către CSAT. Atunci, preşedintele statului Klaus Iohannis a declarat că va susţine acest demers de cercetare dacă există ofiţeri acoperiţi în magistratură", a declarat senatorul Mario Oprea.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close