Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Mesajul de "La mulţi ani" din partea lui Băsescu, în zi de doliu naţional

Subiectiv: Mesajul de "La mulţi ani" din partea lui Băsescu, în zi de doliu naţional

Subiectiv: Mesajul de "La mulţi ani" din partea lui Băsescu, în zi de doliu naţional
26 Iun 2013   •   21:25

Mesajul preşedintelui Băsescu, cu ocazia Zilei Drapelului Naţional, a stârnit numeroase comentarii în ediţia de miercuri a emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3, invitaţii lui Răzvan Dumitrescu încercând să găsească explicaţii pentru tăcerea instituţiei prezidenţiale pe tema accidentului din Muntenegru.

Jurnalistul Dan Constantin, redactor şef Jurnalul Naţional, a subliniat că instituţia prezidenţială este complet pe dinafara acestui moment tragic care presupune implicarea tuturor instituţiilor unui stat.

Despre "defazarea" Preşedinţiei faţă de restul instituţiilor din România a vorbit şi fostul şef al Poliţiei române, Pavel Abraham, care a declarat că s-a simţit "un pic mai român" când a văzut că românii sunt capabili, în momentele grele, să acţioneze solidar.

"Preşedintele e rece, sec, departe de noi", a mai adăugat Pavel Abraham.

ACESTA ESTE MESAJUL PREŞEDINTELUI TRAIAN BĂSESCU

„Ziua de 26 iunie, Ziua Drapelului Naţional, reprezintă pentru toți românii un moment de sărbătoare.

Drapelul Naţional aminteşte fiecărui român trecutul de luptă pentru unitate şi independenţă şi ne face să trăim un sentiment de mândrie și de apartenenţă la ţară şi la valorile naţionale.

Zbuciumata istorie a României a dovedit că Drapelul Naţional reprezintă principalul simbol al unităţii românilor de pretutindeni, amintind fiecăruia dintre noi datoria sfântă de a servi cu credinţă patria, de a apăra cu orice preţ unitatea, independenţa şi suveranitatea României.
În această zi îi îndemn pe toţi românii, oriunde s-ar afla, să cinstească așa cum se cuvine acest simbol naţional.

La mulţi ani, români!
La mulţi ani, România!
La mulţi ani, Tricolor!"


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close