Antena 3 Actualitate Subiectiv: Numele lui Traian Băsescu, pe buzele procurorilor în dosarul "Gala Bute"

Subiectiv: Numele lui Traian Băsescu, pe buzele procurorilor în dosarul "Gala Bute"

01 Apr 2015   •   21:06

Numele lui Traian Băsescu apare în motivarea judecătorilor de prelungire a măsurilor de arest preventiv în Dosarul Gala Bute, afirmă Răzvan Dumitrescu, în ediţia de miercuri a emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3.

În motivarea instanţei, Rudel Obreja a susţinut că numele lui Traian Băsescu a fost invocat de procurorii care instrumenteaza dosarul Gala Bute.

"Rudel Obreja a mai învederat că, în opinia sa, ţinta acestor investigaţii a fost, de fapt, Elena Udrea, întrucât singurul mod prin care aceasta ar fi putut fi „agăţată" era „Gala Bute" şi mai mult sau mai puţin voalat i s-a spus direct „Dă-o mă pe Udrea şi ce-l ţii atât în braţe pe Băsescu?", menţionând faptul că şi dacă ar fi vrut să facă acest lucru, nu ar fi avut cum, neavând nimic de spus despre doamna Udrea", se arată în motivarea instanţei.

De altfel, Traian Băsescu este cel care a condus şedinţa de Guvern în care s-a aprobată organizarea Galei Bute.

Fostul consilier al lui Băsescu la Cotroceni, Răzvan Murgeanu, a fost audiat în dosar, în calitate de martor.  Murgeanu a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în ministeriatul lui Udrea.

În faţa anchetatorilor şi-a apărat fosta şefă.

Rudel Obreja, aflat în arest preventiv în Dosarul Gala Bute, a reluat şi în faţa instanţei că Elena Udrea este "ţinta" în acest dosar.

×
Subiecte în articol: Subiectiv rudel obreja

Vreme mai caldă decât normalul perioadei

 

 

Prognoza meteo pentru săptămâna în curs

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close