Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Videanu şi afacerea "Case de lux pentru săraci", sau cum L-A SALVAT DE LA FALIMENT pe un dezvoltator imobiliar

Subiectiv: Videanu şi afacerea "Case de lux pentru săraci", sau cum L-A SALVAT DE LA FALIMENT pe un dezvoltator imobiliar

Subiectiv: Videanu şi afacerea "Case de lux pentru săraci", sau cum L-A SALVAT DE LA FALIMENT pe un dezvoltator imobiliar
27 Mar 2013   •   21:23

Răzvan Dumitrescu a prezentat în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, detaliile afacerii "Case de lux pentru săraci", încheiate de liderul PDL, pe vremea când era primarul Capitalei, Adriean Videanu.

Aflăm astfel că, în anul 2006, când era primar al Capitalei, Videanu a cumpărat 140 de apartamente de lux de la un dezvoltator privat pe care le-a transformat în locuinţe sociale.

Contractele interesante semnate de fostul primar al Capitalei au salvat mai degrabă un dezvoltator privat de la faliment.

Cei mai mulţi dintre asistaţii social au transformat luxul în adevărate ruine, spre disperarea vecinilor care au plătit sume uriaşe pentru un apartament.

Contactat telefonic în cadrul emisiunii, Adriean Videanu a explicat că a luat hotărârea să cumpere cele 300 de locuinţe, din care 140 erau apartamente de lux, pentru locuitorii relocaţi din Centrul istoric, odată cu începerea reabilitării acestei zone.

Întrebat de Răzvan Dumitrescu dacă dezvoltatorul imobiliar salvat de la faliment este acelaşi care i-ar fi vândut sau nu o locuinţă pe litoral, Adriean Videanu a declarat că nu ştie despre ce este vorba.


AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3


×
Subiecte în articol: Adriean Videanu Subiectiv
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close