Antena 3 CNN Actualitate Substanță interzisă în România, descoperită într-o prăjitură. O fetiță de doar patru ani a ajuns de urgență la spital

Substanță interzisă în România, descoperită într-o prăjitură. O fetiță de doar patru ani a ajuns de urgență la spital

Substanță interzisă în România, descoperită într-o prăjitură. O fetiță de doar patru ani a ajuns de urgență la spital
Sursa foto: foto: Pixabay.com
29 Apr 2018   •   23:20

O fetiţă de patru ani, din Miercurea Ciuc, a fost internată în spital, duminică, după ce a mâncat o prăjitură care conţinea marijuana, Poliţia declanşând o anchetă pentru a stabili toate aspectele legate de acest eveniment.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat pentru AGERPRES că Poliţia a fost anunţată de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc, unde fetiţa a fost adusă de părinţii ei, cu simptome de intoxicaţie, posibil cu marijuana.

Potrivit sursei citate, fetiţa ar fi mâncat o prăjitură din Olanda, pe ambalajul căreia scria că conţine marjuana.

Fetiţei i s-au făcut spălături stomacale şi a rămas internată în spital, pentru tratament şi supraveghere de specialitate.

Gheorghe Filip a precizat că s-a declanşat o anchetă pentru a se stabili dacă părinţii ştiau sau nu că prăjitura conţine marijuana, de unde provine aceasta, cum au intrat în posesia ei.

"Efectuăm cercetări şi investigaţii în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurările producerii evenimentului, referitor la toate aspectele, să vedem dacă părinţii erau în cunoştinţă de cauză, dacă au adus ei prăjitura, dacă le-a dat-o cineva", a conchis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Jandarmul-erou care a scos din flăcări un bărbat surprins de o explozie
x close