Antena 3 CNN Actualitate Subvenţia la căldură, eliminată în cazul familiilor cu venituri de peste 850 lei/membru

Subvenţia la căldură, eliminată în cazul familiilor cu venituri de peste 850 lei/membru

Subvenţia la căldură, eliminată în cazul familiilor cu venituri de peste 850 lei/membru
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Mai 2011   •   12:12

Subvenţia pentru energia termică va fi eliminată în cazul familiilor cu un venit net de peste 850 lei/membru de familie, a declarat premierul României, Emil Boc, citat de Mediafax.

"Cei care au venituri peste o anumitã limitã nu vor mai primi subvenţii din partea statului, însã cei care sunt cu venituri mici vor primi un sprijin suplimentar la plata facturii la energie termicã", a declarat primul-ministru.

"Eu cred, dintr-o primã aproximaţie, în calitate de ministru interimar al Muncii, cã familiile care au un venit pe membru între 800 şi 850 lei nu vor suferi la factura la energia termicã la iarnã, vor beneficia în continuare de sprijin suplimentar pentru a putea sã plãteascã factura. Probabil că peste un anumit nivel, mai mare, sã creascã valoarea facturii", a adăugat premierul Emil Boc.

Măsura va intra în vigoare cel târziu la sfârşitul lui august, iar alocaţiile pentru încălzire vor fi orientate exclusiv către persoanele defavorizate, conform unei scrisori de intenţie convenită cu Fondul Monetar Internaţional.

 


×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close