Antena 3 CNN Actualitate Suma incredibilă pe care plătește Gino Iorgulescu săptămânal ca să stea lângă fiul său

Suma incredibilă pe care plătește Gino Iorgulescu săptămânal ca să stea lângă fiul său

Suma incredibilă pe care plătește Gino Iorgulescu săptămânal ca să stea lângă fiul său
20 Oct 2019   •   14:36

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu nu se uită la bani când vine vorba de fiul său, Mario, aflat acum într-o clinică din Milano, după ce a provocat un accident mortal în România.

Acesta plătește, săptămânal, o sumă mare pentru cazarea lui la un hotel din apropierea spitalului. Mario a fost transferat la Clinica San Raffaele, cu ajutorul unei aeronave, dotate exact ca o ambulanță, al cărei cost s-a ridicat la circa 30.000 de euro, scrie Cancan.ro.

Mai mult, la spitalul din Italia, Gino Iorgulescu a scos din buzunar alte zeci de mii de euro pentru tratamentul băiatului.

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai renumite din Europa, iar aici s-au internat nume importante, printre care și fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. Pe de altă parte, și prețurile sunt pe măsură. De pildă, numai pentru un consult de rutina pretul este de peste 1.500 de dolari.

Surse apropiate familiei susțin că Gino Iorgulescu stă într-un hotel situat în apropierea spitalului, unde există condiții de lux și personal pe măsură, pentru suma de aproximativ 2.500 de euro pe săptămână.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close