Antena 3 CNN Actualitate Sursazilei.ro: Administratorul NIS Petrol, urmărit penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani

Sursazilei.ro: Administratorul NIS Petrol, urmărit penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani

Sursazilei.ro: Administratorul NIS Petrol, urmărit penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani
02 Apr 2014   •   19:05
Administratorul NIS Petrol, Mihai Corbu, este urmărit penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, procurorii Parchetului Capitalei cercetându-l după ce acesta  „a picat” în circuitele financiare folosite de o reţea care „livra” la comandă facturi fiscale ca să-şi scadă baza de impozitare, dar şi pentru a ascunde provenienţa ilicită a banilor, scrie sursazilei.ro.

Dana Grecu a readus în discuţie, în ediţia de miercuri a emisiunii "La ordinea zilei", schema prezentată de Mihai Gâdea, la "Sinteza Zilei", privind legăturile periculoase ale familiei Băsescu cu Gazprom.

Mihai Corbu, care a fost şi directorul LukOil România şi Ungaria,  este acum directorul NIS Petrol SRL, companie care a apelat la serviciile notarului Ioana Băsescu pentru perfectarea actelor Gazprom în România.

Sinteza Zilei. Afacerea PDL-Gazprom-Ioana Băsescu

Despre Mihai Corbu s-a aflat şi faptul că a obţinut, prin firma sa Capital Properties, 2,25 de milioane de euro din comisionul pe care LPF l-a încasat din tranzacţia cu RCS-RDS.

Ruşii de la Lukoil l-au sponsorizat pe Traian Băsescu în campania din 2009 

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close