x close

Surse: Avocata lui Sile Cămătaru promitea intervenții la judecători de la Tribunalul București și Curtea de Apel

de D.G.    |    11 Iun 2015   •   11:58
Surse: Avocata lui Sile Cămătaru promitea intervenții la judecători de la Tribunalul București și Curtea de Apel 817

Luiza Gabriela Dragne, cunoscută ca avocata fraților Cămătaru, a cerut 200.000 de euro de la o persoană, promițând că va interveni pe lângă judecătoarea Elena Burlan de la Tribunalul București, în vederea obținerii unei soluții favorabile într-un dosar penal, potrivit unor surse judiciare.

De asemenea, avocata a cerut bani și pentru eliberarea din arest a unui membru al clanului Udilă, prin intervenții la judecători de la Curtea de Apel București.
Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că avocata Luiza Gabriela Dragne ar fi cerut în cursul lunii mai 2014 50.000 de euro pentru a interveni pe lângă un judecător de la Curtea de Apel București, în vederea eliberării din arest a lui Sile Cămătaru și plasarea acestuia în arest la domiciliu.

De asemenea, avocata Luiza Gabriela Dragne ar fi cerut de la Laurențiu Niki Turca Dăscălescu suma de 200.000 de euro pentru a interveni la judecători de la Tribunalul București și a obține o decizie favorabilă acestuia, într-un dosar în care era judecat pentru înșelăciune și constituire a unui grup infracțional organizat.

Sursele judiciare au declarat că vizată de aceste intervenții era judecătoarea Elena Burlan de la Tribunalul — Secția I Penală.

Laurențiu Niki Turca Dăscălescu a colaborat însă cu procurorii DNA iar pe 7 august 2014, avocata Luiza Gabriela Dragne a fost prinsă în flagrant în timp ce primea de la acesta suma de 25.000 euro.

Dusă la audieri, Luiza Gabriela Dragne le-a spus procurorilor că intervențiile la judecători urmau să fie făcute prin intermediul unei alte persoane, Veronica Slăvilă, zisă "Vera", care susținea că are "relații" și poate rezolva orice dosare penale la instanțele de judecată și parchete.

Luiza Gabriela Dragne a mai recunoscut că ea și Veronica Slăvilă au cerut 40.000 de euro de la tatăl lui Florin Udilă, pentru a interveni la judecători de la Curtea de Apel București în vederea eliberării fiului din arest, acesta fiind trimis în judecată pentru camătă și spălare de bani, potrivit Agepres. 

Citeşte mai multe despre:

Sile Camataru
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati