Antena 3 CNN Actualitate Surse judiciare: Bărbatul împuşcat de un poliţist se află în comă

Surse judiciare: Bărbatul împuşcat de un poliţist se află în comă

Surse judiciare: Bărbatul împuşcat de un poliţist se află în comă
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Mar 2011   •   19:36
Surse Juridiciare: Bărbatul împuşcat de un poliţist se află în comă la Spitalul Floreasca.  

Acesta a fost prins în timp ce fura dintr-o dubiţă de pe DN2 şi împuşcat în cap, glonţul ricoşând din cauciucul unei maşini în ceafa suspectului. Incidentul a avut loc în comuna Afumaţi. Alţi patru suspecţi care au fugit de poliţie s-au baricadat într-o casă în care se mai află alte două persoane.

Bărbatul împuşcat în cap a fost transportat la spitalul Floreasca din Capitală. Acesta se află în stare foarte gravă, în comă profundă, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al SMURD. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale bărbatului.

Cei cinci bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict în timp ce furau dintr-o dubiţă parcată pe DN2. La vederea autorităţilor, hoţii s-au urcat într-o maşină înmatriculată în Franţa şi au fugit, poliţiştii pornind în urmărirea lor până în comuna Afumaţi.

 Poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment şi le-au blocat hoţilor maşina. Bărbaţii au coborât din maşină şi au încercat să fugă. Unul dintre poliţişti a tras în direcţia lor şi l-a nimerit în ceafă pe unul dintre ei.
 


Ceilalţi patru bărbaţi s-au baricadat într-o casă aflată în contrucţie. Echipele de intervenţie au înconjurat casa, au relatat surse judiaciare citate de Mediafax.

Florin Vâlnei, liderul sindicatului Poliţiştilor Sed Lex, a declarat că, în cazul în care a respectat regulile, poliţistul nu are de ce se se teamă de repercusiuni, întrucât şi-a făcut datoria.

Ştirea se actualizează.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close