Antena 3 CNN Actualitate Surse judiciare: Ucigaşul lui Mararu ar fi acţionat la comandă

Surse judiciare: Ucigaşul lui Mararu ar fi acţionat la comandă

Surse judiciare: Ucigaşul lui Mararu ar fi acţionat la comandă
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
25 Noi 2010   •   13:17

Cristian Chilat, zis Falău, arestat pentru împuşcarea fraţilor Gheorghiţă şi Bogdan Mararu, ar fi acţionat la comandă, susţin mai multe surse judiciare citate de  Mediafax. Anchetatorii deţin indicii potrivit cărora, dacă ar fi continuat investigaţiile la Piatra Neamţ, unde a avut loc evenimentul, s-ar fi mers doar până la un anumit nivel.

În prezent, Parchetul instanţei supreme face cercetări cu privire la modul în care autorităţile din Piatra Neamţ au acţionat în cazul atentatului asupra fraţilor Bogdan şi Georghiţă Mararu. Procurorii cercetează şi eventuala instigare a lui Cristian Chilat de a-i executa pe cei doi fraţi.

Potrivit surselor citate, acţiunea acuzatului este cu atât mai bizară cu cât are doi copii mici de care este ataşat, iar implicarea lui în eliminarea fraţilor Mararu îi poate aduce o condamnare de 20 de ani de detenţie.

Cristian Chilat a fost arestat după ce l-a împuşcat mortal pe Gheorghe Mararu, într-o cafenea din Piatra Neamţ. Acesta a fost adus în 17 noiembrie, la Bucureşti, după ce Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a preluat cazul său.

În acest caz a fost implicat şi fostul şef al Poliţiei Judeţene Neamţ, comisar-şef Aurelian Şoric, despre care se spune că ar avea legături cu fraţii Mararu.



×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close