Antena 3 CNN Actualitate Premierul Dăncilă: „Am avut o discuție cu Iohannis. Să vă spună președintele ce am vorbit”

Premierul Dăncilă: „Am avut o discuție cu Iohannis. Să vă spună președintele ce am vorbit”

Premierul Dăncilă: „Am avut o discuție cu Iohannis. Să vă spună președintele ce am vorbit”
20 Apr 2018   •   14:36

Update: Premierul Dăncilă a avut o primă reacție după ce s-a spus că nu i-a răspuns președintelui Klaus Iohannis. „Am avut o discuție cu Iohannis. Să vă spună președintele ce am vorbit”, a spus premierul.

„A fost adoptat un memorandul în sedința de gvuvern, voi discuta cu domnul președinte după adoptarea acestui memorandum. Avem responsabilitate, avem discernământ și că vom purta discuțiile cu toate instituțiile. Eu cred că Ministerul de Externe și-a asumat acest lucru și că discuțiile le vom purta pe urmă. Nu pot să vă spun încă ce conține acest memorandum, dar am confirmat că acest memorandum există și că vom purta discuții cu toate intituțiile, inclusiv cu președintele”, a mai spus Dăncilă.

Întrebată cum de Liviu Dragnea ştia despre acest document dacă el este clasificat, Viorica Dăncilă a replicat: ”Bun, se ştia despre acest document, am văzut că a apărut înainte încă de a fi votat în şedinţa de Guvern, deci acest document era deja cunoscut. În rest, nu vă pot spune ceea ce este în acest document”.

Update: Cei de la PSD reacționează și susțin că președintele Iohannis a vorbit cu premierul Dăncilă și că nu este adevărat că nu i-a răspuns.

Știre inițială: Viorica Dăncilă nu i-a răspuns preşedintelui Klaus Iohannis la telefon, spun surse politice.

Potrivit acestora, Iohannis a sunat-o pe Dăncilă azi dimineaţă înainte de ora 10 pentru a discuta problema mutării ambasadei României în Israel.

După ora 10, Viorica Dăncilă a participat la festivalul lalelelor de la Piteşti.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close