Antena 3 CNN Actualitate SUV izbit violent de un tren cu călători, în comuna 23 August, Constanța: Pasagerii din mașină, răniți

SUV izbit violent de un tren cu călători, în comuna 23 August, Constanța: Pasagerii din mașină, răniți

Un accident feroviar a avut loc duminică seară, în jurul orei 19:30, între un autoturism și un tren, la ieșire din localitatea 23 August, Halta Pescăruș. Două persoane au fost rănite, una dintre ele a rămas încarcerată.

SUV izbit violent de un tren cu călători, în comuna 23 August, Constanța: Pasagerii din mașină, răniți
Sursa foto: Claudia Tatarici/ SAJ
de Mia Lungu    |    29 Aug 2021   •   20:19

Un bărbat fost scos de echipele de descarcerare din autoturism, iar o femeie a fost extrasă din mașină de către localnici, înainte de sosirea echipelor de intervenție.

Conducătorul auto are 43 de ani, iar pasagera din dreapta 23. Din primele informații, se pare că este vorba despre o trecere de cale ferată semnalizată prin indicatoare rutiere, pe care șoferul le-ar fi ignorat. Acesta ar fi trecut fără să se asigure și nu a auzit garnitura de tren.

Ambii au suferit politraumatisme dar, din fericire sunt conștienți și stabili și vor fi transportați la spital.

Trenul aparține CFR Călători și se deplasa dinspre Mangalia spre Constanța.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Polițiștii de la transporturi au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată, situată în localitatea 23 August, un tren a acroșat un autoturism.", a transmis ISU Constanța. 

"Conform primelor cercetări, trenul care se deplasa pe ruta Constanța - Mangalia, a acroșat un autoturism, iar în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 2 persoane, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.", au mai precizat autoritățile.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe magistrala 800, în apropierea localității 23 August, județul Constanța, un tren care circulă pe relația Constanța-Mangalia a acroșat, la o trecere la nivel cu calea ferată, un autoturism.

Potrivit primelor informații, o persoană este încarcerată în autoturism, iar o altă persoană se află inconștientă lângă autoturism.
Echipajul medical acționează la fața locului, iar traficul feroviar este oprit pentru intervenția echipajelor specializate.

Se estimează reluarea normală a traficul feroviar în 60 - 90 de minute.

×
Subiecte în articol: SUV tren de călători 23 August Constanța
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close