Antena 3 CNN Actualitate Tânăr de 23 de ani mort după ce maşina pe care o conducea a sărit peste un gard, în Iași. Avea capul zdrobit, familia l-a recunoscut după haine

Tânăr de 23 de ani mort după ce maşina pe care o conducea a sărit peste un gard, în Iași. Avea capul zdrobit, familia l-a recunoscut după haine

Un tânăr de 23 de ani a murit, în noaptea de marți spre miercuri, după ce maşina pe care o conducea a ajuns în curtea unei case, ”sărind” peste gard.

Tânăr de 23 de ani mort după ce maşina pe care o conducea a sărit peste un gard, în Iași. Avea capul zdrobit, familia l-a recunoscut după haine
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Aug 2021   •   09:26

Accidentul a fost în județul Iași și pare că șoferul avea viteză uriașă. Impactul s-a produs într-o curbă din satul Sârca din județul Iași.

Aici, o mașină care se deplasa cu viteză foarte mare dinspre Iași spre Târgu Frumos a ricoșat peste un gard în curtea unei case. Șoferul a fost proiectat în afara mașinii.

Potrivit medicilor de la Unitatea Primiri Urgențe de la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, șoferul avea leziuni incompatibile cu viața.

Din cauza vitezei foarte mari cu care circula, dinspre Iasi spre Tg Frumos, o mașină a ricosat peste un gard in curtea unei case, soferul fiind proiectat in afara masinii. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul a avut capul zdrobit, fiind recunoscut de familie după haine.

”Am trimis amb C2 de la Targu Frumos, dar pacientul avea leziuni incompatibile cu viata (a zis si apelantul care a vazut toata scena). TCC sever cu lipsa de substanta cerebrala. Familia l-a identificat dupa haine”, ne-a declarat Diana Cimpoeșu, șef SMURD Iași.

Victima era un tânăr de 23 de ani și se afla singur în mașină.

×
Subiecte în articol: accident Iași
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close