Antena 3 CNN Actualitate Tânăr carbonizat în urma unui accident rutier din Târgu Mureş

Tânăr carbonizat în urma unui accident rutier din Târgu Mureş

Tânăr carbonizat în urma unui accident rutier din Târgu Mureş
Sursa foto: Foto: www.baizlaw.com
20 Noi 2011   •   17:36

În urma unui accident rutier petrecut în Târgu Mureş, o maşină a fost cuprinsă de flăcări şi un tânăr de 18 ani a fost găsit de către pompieri carbonizat. Şoferul maşinii, un tânăr tot de 18 ani care fugise de la locul accidentului, a fost prins.
   
Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, pompierii au fost solicitaţi în jurul orei 1.30, anunţă Mediafax. "La locul solicitării s-a deplasat garda de intervenţie cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, constatând că, în urma unui accident de circulaţie, un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile, lângă o casă de locuit, fiind cuprins de flăcări. După stingerea incendiului, în interiorul autoturismului, pe bancheta din spate, a fost găsită o persoană carbonizată, de sex masculin", se arată în comunicat.
   
Potrivit sursei citate, cel mai probabil incendiul s-a produs ca urmare a unui scurtcircuit provocat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Livia Popa, a declarat că accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum alunecos, iar şoferul autoturismului este în prezent cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close