Antena 3 CNN Actualitate Tânăr de 20 ani, prins băut la volan, după ce a fost urmărit de polițiști pe străzile din Iași

Tânăr de 20 ani, prins băut la volan, după ce a fost urmărit de polițiști pe străzile din Iași

Tânăr de 20 ani, prins băut la volan, după ce a fost urmărit de polițiști pe străzile din Iași
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Noi 2019   •   19:59

Tânărul în vârstă de 20 de ani din judeţul Vaslui care a fost prins băut la volan, după ce a fost urmărit de poliţişti pe străzile municipiului Iaşi, el neavând nici permis de conducere, este fiul preotului din comuna vasluiană Şuletea, Aurel Zlat, care a declarat, marţi, că în calitate de părinte condamnă comportamentul fiului.

"Vorbesc şi ca preot, dar şi ca părinte, vă imaginaţi că nu este o situaţie tocmai comodă, e o situaţie tare neplăcută. Eu ca părinte condamn lucrul acesta. Din punct de vedere al tatălui nu pot decât să insist mai mult asupra educaţiei lui, este reprobabil ce a făcut, dar sper să fi învăţat ceva din evenimentul acesta. A plecat de acasă cu un alt coleg, dar nu ştiu de ce s-a urcat el la volan când au ajuns în Iaşi. Lui îi pare rău", a declarat preotul Aurel Zlat, pentru AGERPRES.

Un tânăr din Vaslui, care a fost prins băut la volan, a vrut să fugă de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi, el fiind prins după o urmărire pe străzile din municipiu, în cursul nopţii de luni spre marţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Ioana Bustiuc, a declarat că pe numele tânărului de 20 de ani, din judeţul Vaslui, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close