Antena 3 CNN Actualitate Tânăr de 21 de ani, student la Academia Militară, mort după ce s-a dezechilibrat și a căzut peste un circular de tăiat lemne

Tânăr de 21 de ani, student la Academia Militară, mort după ce s-a dezechilibrat și a căzut peste un circular de tăiat lemne

Cristian, un student în vârstă de doar 21 de ani la Academia Tehnică Militară din Bucureşti, a murit marți, după ce a căzut accidental pe un circular de tăiat lemne.

Tânăr de 21 de ani, student la Academia Militară, mort după ce s-a dezechilibrat și a căzut peste un circular de tăiat lemne
de Gabriel Dano    |    17 Aug 2021   •   19:02

Acesta se afla într-un sat din Apuseni și își ajuta un prieten să fasoneze o scândură când a alunecat şi a căzut peste circular.

„Din primele date rezultă că acesta ar fi suferit leziuni provocate de un circular de tăiat lemne, peste care ar fi căzut, în mod accidental”, a transmis IPJ Alba.

"Vestea ne-a întristat profund"

Cristian absolvise Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, iar acum era student în anul II la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”. Avea rezultate foarte bune la diverse olimpiade naţionale.

”Vestea că absolventul nostru Cristian Faur a plecat mult prea devreme dintre noi, ne-a întristat profund. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe. Cristian a absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia în anul 2019, potrivit Gândul.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close