Antena 3 CNN Actualitate Tânăr de 24 de ani, motociclist fără permis, se zbate între viaţă şi moarte în urma unui cumplit accident

Tânăr de 24 de ani, motociclist fără permis, se zbate între viaţă şi moarte în urma unui cumplit accident

Tânăr de 24 de ani, motociclist fără permis, se zbate între viaţă şi moarte în urma unui cumplit accident
07 Iun 2015   •   14:44

Un tănăr de 24 de ani din Bistriţa se află între viaţă şi moarte după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit puternic de un autoturism. Tânărul gonea pe străzi deşi nu avea permis, când o maşină a virat pe sensul lui de mers. Impactul l-a proiectat pe tânăr la câţiva metri distanţă pe şosea. Atât el, cât şi pasagerul din maşina au fost transportaţi în stare gravă la spital.

Accidentul a avut loc în centrul oraşului Bistriţa. Tânărul conducea motocicleta cu viteză şi nu a observat maşina care a virat stânga. Impactul a fost atât de puternic încât bucăţi din motociletă s-au împrăştiat pe şosea, iar tânărul a fost proiectat câţiva metri prin aer.

În urma impactului, tânărul şi pasagerul din autoturism au fost transportaţi în stare gravă la spital. Motocilistul se zbate acum între viaţă şi moarte.

Poliţiştii au descoperit că tânărul vitezoman nu avea permis de conducere pentru motocicletă

Poliţiştii au dechis un dosar penal pe numele şoferului autoturismului pentru că nu s-a asigurat înainte să schimbe direcţia de mers.

×
Subiecte în articol: accident rutier motociclist
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close