Antena 3 CNN Actualitate Tănărul din București care s-a sinucis credea că iubita face experimente pe creierul lui. Fata, martoră la întreaga scenă

Tănărul din București care s-a sinucis credea că iubita face experimente pe creierul lui. Fata, martoră la întreaga scenă

Un student de 26 de ani din București s-a aruncat de pe căminul în care locuia, după 3 ore în care a stat pe acoperiș. La fața locului se aflau deja ambulanțele și negociatorii, precum și un psiholog, însă din nefericire acesta nu a fost convins să coboare. Tânărul a fost resuscitat minute în șir, însă din păcate a murit.

Tănărul din București care s-a sinucis credea că iubita face experimente pe creierul lui. Fata, martoră la întreaga scenă
de Mădălina Ignat    |    05 Mar 2021   •   14:24

Martoră la întreaga scenă cutremurătoare a fost și fosta iubită a băiatului. Tânărul se despărțise recent de ea fiindcă bănuia că aceasta face experimente pe creierul lui. Fata povestește că fostul ei iubit se mai lasase de droguri cât de cât în ultima perioadă. 

Negociatorii au urcat pe un geam din acoperiș și au vorbit de la egal cu el o vreme. Iar iubita lui a sosit și a iesit și ea pe un geam de la un etaj inferior tot ca să vorbească cu el, în speranța că îl va face să se răzgândească. Colegul său de cameră din cămin nu cunoște că acesta ar fi avut probleme psihice. 

Dacă exista o mică fărâmă ca persoana să-și dorească să fie salvată acționam, spune maiorul ISU Adrian Dinu despre tânărul care s-a aruncat de pe un bloc din Capitală.

„A repetat că se aruncă dacă noi calăm scara și dacă noi încercăm vreo procedură de forță. Nu putem vorbi de un eșec. Suntem profesioniști. Dacă exista o mică fărâmă ca persoana să-și dorească să fie salvată ca noi să simțim că puteam să acționăm, acționam”, spune maiorul Adrian Dinu din cadru ISU București.

Băiatul, abandonat de familie în copilărie

Tânărul este cunoscut ca fiind consumator de droguri. Se pare că era în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor. În momentul în care polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces. Gestul de aruncare a fost deliberat, fiind exclusă ipoteza alunecării. 

Băiatul a fost abandonat de părinți, până la 14 ani a locuit în sat în apropierea Bucureștiului, după care s-a mutat în Capitală, unde a locuit în zona Floreasca. El a fost angajat ca receptioner și din primul an de facultate consuma droguri. Tânărul locuia la căminul de pe care s-a aruncat de 2 ani, cu chirie, era antrenor de fitness la un lanț de săli de fitness renumit din București și a renunțat la Academia de Studii Economice în anul I, susțin surse Antena 3.

×
Subiecte în articol: camin
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close