Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Ucraina și o fată din Republica Moldova au fost electrocutați într-o gară din Suceava. Tânăra a murit pe loc

Un tânăr din Ucraina și o fată din Republica Moldova au fost electrocutați într-o gară din Suceava. Tânăra a murit pe loc

Două persoane au fost electrocutate, în Gara Burdujeni, din municipiul Suceava. Este vorba despre un bărbat din Ucraina şi o femeie din Republica Moldova. Tânărul avea arsuri la nivelul feţei, pe o mână şi pe un picior. Din păcate, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Pompierii sosiţi la faţa locului au găsit trupul acesteia carbonizat.

Un tânăr din Ucraina și o fată din Republica Moldova au fost electrocutați într-o gară din Suceava. Tânăra a murit pe loc
de Paul Ciurari    |    02 Mar 2022   •   08:33

Două persoane au fost electrocutate, în Gara Burdujeni, din municipiul Suceava. Evenimentul a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112, miercuri dimineață, la ora 3:38.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari suceveni, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava (SAJ).

Echipajele salvatorilor au găsit, între linii, în dreptul peronului gării, un tânăr în vârstă de 20 de ani. Rănitul era conștient și cooperant, dar prezenta arsuri la nivelul feței, pe o mână și pe un picior, precum și urme de intrare și ieșire a unui arc electric.

De asemenea, deasupra unui vagon de marfă, staționat pe linia 15, se afla o altă victimă, de sex feminin, aceasta fiind, din nefericire, carbonizată.

Tânărul rănit a fost preluat de către un echipaj SAJ, cu medic, și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Din primele informații se pare că cei doi tineri erau din Republica Moldova și erau translatori.

Nu se cunosc încă circumstanțele în care s-a produs incidentul, însă cel mai probabil cei doi tineri au încercat să își facă un selfie de pe unul dintre trenurile staționate. 

Din primele informații, fata s-ar fi urcat prima pe vagon, unde s-a format un arc electric extrem de puternic. 

Imediat după incident, tânărul s-a speriat și a încercat să fugă spre gară, acolo unde a fost și găsit de către salvatori. Acesta era confuz și nu își aducea aminte exact ce s-a întâmplat. 

Incidentul a fost anunțat la 112 de un trecător care a văzut ”o mică explozie” deasupra unuia dintre trenuri.

”Tânărul electrocutat în vârstă de 20 de ani este stabil hemodinamic și respirator, prezintă arsuri faciale grad 1,2 și la nivelul palmei și plantei drepte mărci traumatice corespunzând locului de intrare si ieșire al curentului electric. Este trimis pentru supraveghere și continuarea tratamentului la Centrul de Arși din Iași”, transmit medicii. 

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close