Antena 3 CNN Actualitate Tânăr urmărit general, arestat live pe Facebook de mascaţii care i-au stricat petrecerea: "Jos! Pe burtă!"

Tânăr urmărit general, arestat live pe Facebook de mascaţii care i-au stricat petrecerea: "Jos! Pe burtă!"

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Teleorman a fost arestat de mascaţi, iar momentul în care luptătorii intră în casă a fost transmis live pe Facebook chiar pe contul tânărului care în acel moment le arăta prietenilor virtuali cum petrece.

Tânăr urmărit general, arestat live pe Facebook de mascaţii care i-au stricat petrecerea: "Jos! Pe burtă!"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    17 Ian 2021   •   14:07

Totul s-a întâmplat, seara trecută, într-o casă din localitatea Merişani din Argeş, acolo unde tânărul de 24 de ani se afla împreună cu mai mulţi prieteni şi dădea o petrecere.

Respectând datina şi obiceiurile, tânărul urmărit general a început să transmită live pe Facebook după ce s-a îmbătat şi s-a dezbrăcat, rămânând doar cu borseta la gât, pentru ca toţi prietenii săi vituali să vadă cât de bine o duce.

Din nefericire pentru el, live-ul de pe Facebook a fost urmărit şi de poliţişti, nu doar prietenii lui uşor de impresionat.

Drept urmare, poliţiştii din Bascov şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş au descins în forţă în casa în care se afla "Alyn Spanyolu Legenda Vie" şi l-au "dotat" pe urmărit cu o pereche de cătuşe.

Tânăr urmărit general, arestat de mascaţi live pe Facebook

Astfel, momentul în care mascaţii au intrat în casa în care era organizată petrecerea şi în care se afla şi tânărul urmărit general a fost transmis live pe Facebook.

"În seara zilei de 16 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au depistat un bărbat de 24 de ani, având domiciliul în comuna Poroschia, județul Teleorman, urmărit național în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Arad.

Cel în cauză este condamnat la pedeapsa închisorii de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Bărbatul a fost încarcerat.

Totodată, având în vedere că în locația de pe raza comunei Merișani, în care a fost depistat, se aflau mai multe persoane, care organizaseră o petrecere privată, polițiștii au aplicat și 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Facebook urmărit general
Parteneri
Câți bani vor primi românii în plus, în mână, după majorarea salariului minim
x close