Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Bucureşti, al cărei tată a murit de curând, a fost înjunghiată de fostul iubit, care o aştepta în faţa blocului cu un cuţit de bucătărie

O tânără din Bucureşti, al cărei tată a murit de curând, a fost înjunghiată de fostul iubit, care o aştepta în faţa blocului cu un cuţit de bucătărie

O tânără din Bucureşti a ajuns de urgenţă la spital, în a doua zi de Crăciun, după ce a fost înjunghiată de fostul iubit, care o aştepta în faţa blocului cu un cuţit de bucătărie.

O tânără din Bucureşti, al cărei tată a murit de curând, a fost înjunghiată de fostul iubit, care o aştepta în faţa blocului cu un cuţit de bucătărie
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Sebastian Tataru
de Alin Tarnovschi    |    28 Dec 2021   •   20:05

Totul s-a întâmplat pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, atunci când tânăra a mers la mătuşa sa, iar fostul ei iubit o aştepta în faţa blocului, înarmat cu un cuţit de bucătărie.

În urmă cu câteva săptămâni, tânăra a rămas fără tată.

Scandalul a început în momentul în care tânăra a ieşit din blocul în care locuieşte mătuşa sa şi s-a întâlnit cu fostul ei iubit. După ce au început să se certe, bărbatul a scos un cuţit de bucătărie, pe care îl avea pregătit, şi a înjunghiat-o pe fosta iubită.

Apoi, acesta a fugit şi este căutat şi acum de poliţişti.

Rănită şi plină de sânge, fata a fost transportată la Spitalul Floreasca, acolo unde medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate.

Tânără înjunghiată de fostul iubit, la trei săptămâni după ce i-a murit tatăl, în Bucureşti

"La data de 26 decembrie 2021, în jurul orei 17.45, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de către concubinul său, care ulterior a fugit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7, precum și echipaj de prim ajutor. Tânăra, care prezenta o plagă la nivelul piciorului, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a rezultat presupunerea rezonabilă că tânăra ar fi avut un conflict cu bărbatul, cu care ar fi avut o relație în trecut, conflict care a degenerat în violență fizică.

A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate,  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, din oficiu, având în vedere că femeia nu a formulat plângere.

De asemenea, se efectuează Investigații și activități procesual penale pentru stabilirea întregului context în care s-a produs evenimentul și pentru depistarea bărbatului în cauză", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close