Antena 3 CNN Actualitate Tânăra care a agresat un şofer în Piaţa Dorobanţi din Capitală, fostă cântăreaţă în trupa TNT

Tânăra care a agresat un şofer în Piaţa Dorobanţi din Capitală, fostă cântăreaţă în trupa TNT

Tânăra care a agresat un şofer în Piaţa Dorobanţi din Capitală, fostă cântăreaţă în trupa TNT
Sursa foto: Foto: YouTube
12 Sep 2013   •   20:50
Tânăra care a rănit un şofer, joi, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti, în urma unei altercaţii în trafic, se numeşte Alexandra-Aiana Constantin şi este o fostă cântăreaţă, cunoscută la începutul anilor 2000 din grupul pop TNT, informează surse din poliţie citate de Mediafax.

Alexandra-Aiana Constantin, în vârstă de 28 de ani, avea numele de scenă Tisha. După abandonarea carierei muzicale, a urmat Facultatea de Limbi Străine, devenind traducător-interpret autorizat de limba engleză, după cum relata, în martie, mtv.ro.

La incidentul de joi din Piaţa Dorobanţi, tânăra a utilizat un spray lacrimogen care i-a provocat arsuri şi o hemoragie nazală unui şofer cu care avusese o altercaţie în trafic.

Incidentul a avut loc după ce tânăra şi bărbatul s-au şicanat în trafic. Şoferul ar fi coborât geamul maşinii sale şi i-ar fi adresat tinerei cuvinte ofensatoare, iar aceasta a reacţionat cu un spray lacrimogen cu două rezervoare.

Substanţa pulverizată din spray i-a cauzat bărbatului o hemoragie nazală şi arsuri pe faţă, context în care soţia acestuia, aflată în maşină cu el, a fost convinsă iniţial că agresoarea a folosit un pistol, potrivit aceloraşi surse.

Tânăra a fugit de la faţa locului, însă a fost găsită ulterior de către poliţişti.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au mai spus că agresoarea, audiată la Secţia 1, este cercetată pentru port ilegal de armă albă, loviri şi alte violenţe, dar şi conducere fără permis, ea neavând dreptul să se afle volan.


×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close