Antena 3 CNN Actualitate Tânăra care a înjunghiat un taximetrist din Iaşi susţine că luase etnobotanice înainte să-l atace pe şofer

Tânăra care a înjunghiat un taximetrist din Iaşi susţine că luase etnobotanice înainte să-l atace pe şofer

Tânăra care a înjunghiat un taximetrist din Iaşi susţine că luase etnobotanice înainte să-l atace pe şofer
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    12 Apr 2012   •   20:45
Blonda misterioasă care a atacat un taximetrist în urmă cu o lună a fost prinsă. Are 20 de ani, este însărcinată în 4 luni şi susţine că luase o doză de etnobotanice cu câteva ore înainte să-l atace pe şofer.

Fata este internată la Socola şi susţine că nu îşi aminteşte momentul în care a vrut să ucidă. În timpul anchetei tânăra a recunoscut totuşi că în ziua în care l-a atacat pe taximetrist avea nevoie urgentă de bani. De altfel poliţiştii au reuşit să ajungă la ea după ce a vândut telefonul bărbatului pe care a încercat să-l omoare.
 
În timpul expertizei medicii vor încerca să afle dacă tânăra are probleme psihice, dacă este dependentă de substanţele etnobotanice sau dacă minte.

Dacă se dovedeşte că a avut discernământ în momentul atacului, tânăra riscă 13 ani de închisoare.

Pentru că este însărcinată, oamenii legii vor stabili când şi cum va fi dusă după gratii.În 8 martie, un taximetrist din Iaşi a fost înjunghiat în gât de o tânără, incidentul având loc în cartierul ieşean Păcurari. Clienta făcuse comandă la dispeceratul firmei de taximetrie, şoferul fiind angajat la compania respectivă din luna februarie.

După incident, bărbatul a ieşit singur din maşină, fiind dus apoi de către un alt şofer de taxi la spital.

×
Subiecte în articol: taximetrist
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close