Antena 3 CNN Actualitate Tânără dispărută de luni de zile a fost găsită de mama ei în filme pentru adulţi! Adolescenta a trecut prin clipe groaznice

Tânără dispărută de luni de zile a fost găsită de mama ei în filme pentru adulţi! Adolescenta a trecut prin clipe groaznice

Tânără dispărută de luni de zile a fost găsită de mama ei în filme pentru adulţi! Adolescenta a trecut prin clipe groaznice
Sursa foto: foto- Pexels
25 Oct 2019   •   21:50

O adolescentă în vârstă de 15 ani a trecut prin clipe groaznice după ce a plecat cu un bărbat în urmă cu un an. Fata a fost de negăsit până când mama sa a văzut-o în mai multe filme pentru adulți. 

Fata a dispărut în luna noiembrie, anul trecut. Primele indicii despre ea au apărut în februarie, după ce poliţiştii au fost informaţi de angajatul unui magazin că ar fi văzut-o alături de doi bărbaţi, potrivit Daily Mail.

Imaginile o arătau pe fată cum încerca să se ascundă. Fata ar fi urcat într-o maşină marca Dodge Challenger. În urma cercetărilor anchetatorilor proprietarul maşinii a fost găsit. Autoturismul aparţinea lui Christopher Johnson, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Florida. Acesta ar fi încărcat clipurile video cu scene pentru adulţi pe mai multe site-uri specifice.

În apărarea sa, individul a spus că nu a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, însă ea combate această afirmaţie, susţinând că majoritatea videoclipurilor au fost realizate în locuinţa acestuia.

În plus, tânăra ar fi trecut printr-o altă scenă de coşmar, când acesta ar fi lăsat-o însărcinată şi ar fi pus-o să facă avort.

În urma faptelor comise, Christopher Johnson ar putea fi eliberat pe baza unei cauţiuni de 75.000 de dolari.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close