Antena 3 CNN Actualitate Tânără din Iaşi, răpită, tunsă, umilită şi bătută de fosta iubită a noului ei prieten

Tânără din Iaşi, răpită, tunsă, umilită şi bătută de fosta iubită a noului ei prieten

O tânără în vârstă de 17 ani, din Iaşi, a trăit momente de coşmar, după ce a căzut în plasa fostei iubite a noului ei prieten, care a pus la cale un plan diabolic pentru a se răzbuna că fata i-a furat iubitul.

Tânără din Iaşi, răpită, tunsă, umilită şi bătută de fosta iubită a noului ei prieten
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    05 Dec 2020   •   15:30

Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, în municipiul Iaşi, acolo unde fata de 17 ani locuieşte. De curând, ea a cunoscut un tânăr cu care a început o relaţie de iubire, fiind sigură că acesta era singur şi se despărţise de ceva vreme de fosta lui iubită, o tânăra de 23 de ani, din judeţul Neamţ.

Din nefericire pentru ea, fosta iubită a noului ei iubit nu l-a uitat pe acesta şi, când a aflat de relaţia lor, a pus la cale un plan de răzbunare.

Astfel, weekend-ul trecut, tânăra de 23 de ani l-a convins pe un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, să o abordeze pe fata de 17 ani pe Facebook şi să o invite în oraş.

După câteva discuţii, fata a acceptat să se întâlnească cu acesta pe o stradă din Iaşi, iar când cei doi s-au întâlnit, fata a fost băgată cu forţa într-o maşină şi dusă în cartierul Păcureţi din Iaşi, acolo unde era aşteptată de fosta iubită geloasă.

Răpită de pe stradă şi dusă cu forţa într-o altă zonă a oraşului, tânăra de 17 ani a fost luată la bătaie, tunsă şi umilită, iar apoi a fost lăsată să plece.

La agresiune a participat tânăra de 23 de ani, respectiv fosta iubită a noului prieten al fetei, dar şi o altă tânără.

Răpită, tunsă şi bătută de fosta iubită a noului ei prieten, în Iaşi

După ce a scăpat din mâinile agresoarei, fata s-a dus la Poliţie şi a povestit tot ce s-a întâmplat, astfel că poliţiştii au deschis o anchetă.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi sub coordonarea procurorului de caz au efectuat trei percheziţii domicilare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Din cercetări a rezultat că un tânăr s-ar fi întâlnit cu o tânără, pe care o cunoştea, pe raza municipiului Iaşi, şi ar fi dus-o, contrar voinţei sale într-o altă zonă, unde ar fi fost aşteptaţi de două fete, care ar fi agresat-o. În baza probatoriului administrat în cauză, un tânăr a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luării masurilor legale care se impun. Două dintre percheziţii au fost efectuate pe raza muninipiului Iaşi, iar una pe raza judeţului Neamţ", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close