Antena 3 CNN Actualitate "Îmi este greu să îl întreţin, vă rog să aveţi grijă de fiul meu". O tânără mămică şi-a abandonat copilul într-o scară de bloc, a sunat la toate uşile şi a fugit

"Îmi este greu să îl întreţin, vă rog să aveţi grijă de fiul meu". O tânără mămică şi-a abandonat copilul într-o scară de bloc, a sunat la toate uşile şi a fugit

O tânără mămică în vârstă de 22 de ani şi-a abandonat copilul în scara unui bloc, a sunat la toate uşile şi apoi a fugit. Ea şi-a explicat gestul într-un bilet lăsat lângă bebeluş.

"Îmi este greu să îl întreţin, vă rog să aveţi grijă de fiul meu". O tânără mămică şi-a abandonat copilul într-o scară de bloc, a sunat la toate uşile şi a fugit
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Dec 2022   •   07:47

O tânără mămică și-a abandonat copilul de 8 luni într-o scară de bloc din oraşul Bălți, în Republica Moldova. Alături a lăsat o sticlă cu lapte cald, haine de schimb și un bilet.

"Îmi este greu să îl întrețin, vă rog să aveți grijă de fiul meu. Mă iertați, vă rog, nu am altă ieșire din situație", a scris femeia în bilet.

Alături era şi numele bebeluşului, data nașterii, dar și detalii referitoare la starea lui de sănătate pentru că s-ar fi născut bolnav. Tânăra în vârstă de 22 de ani a sunat la toate ușile înainte de a fugi, pentru a se asigura că bebelușul va fi descoperit repede.

Dacă va fi găsită vinovată, mama copilului riscă o amendă de până la 27.500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii sau închisoare de până la 2 ani.

×
Subiecte în articol: Republica Moldova
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close