Antena 3 CNN Actualitate O tânără mămică din Iași și-a găsit sfârșitul în timpul unei petreceri. Elena a deschis o ușă care nu trebuia

O tânără mămică din Iași și-a găsit sfârșitul în timpul unei petreceri. Elena a deschis o ușă care nu trebuia

Elena Mitocariu, o tânără mămică din Iași, a avut parte de o moarte îngrozitoare, chiar în timp ce se afla în mijlocul unei petreceri. În urmă cu patru zile, tânăra în vârstă de 30 de ani, a mers împreună cu soțul său la petrecerea dată de unul dintre vecinii lor.

O tânără mămică din Iași și-a găsit sfârșitul în timpul unei petreceri. Elena a deschis o ușă care nu trebuia
de Gabriel Dano    |    12 Mar 2021   •   20:39

 La un moment dat, femeia a vrut să meargă la toaletă, care se afla într-o anexă de lângă casă. Din nefericire, ea a deschis o altă ușă care ducea către un beci în care se află un puț săpat pentru a colecta surplusul de apă. Nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Când au văzut că întârzie să se întoarcă, soțul și un vecin au plecat să o caute. Cei doi i-au găsit trupul în apă și au cerut disperați ajutor la 112, însă echipajul medical ajuns la fața locului a constat decesul tinerei.

“A fost o tragedie. Ce să spun? Nu s-ar fi gândit nimeni că poate să cadă acolo și să moară. Am înțeles că a mers la un fel de petrecere, de 8 martie. A fost un accident nefericit. Este jale mare”, a mărturisit unul dintre vecinii femeii pentru bzi.ro.

Polițiștii din Iași au deschis un dosar penal în acest caz. Elena Mitocariu avea o fetiță cu soțul ei și formau o familie fericită.

“Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe despre faptul că o tânără în vârstă de 30 de ani a fost găsită decedată. În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași, conform sursei citate mai sus.

Fratele Elenei, mesaj sfâșietor

“Dumnezeu să te ierte, sora mea frumoasă… ai lăsat o dâră de durere în sufletele noastre! Dumnezeu a vrut să te ia acolo, Sus, mai repede! Ai lăsat pe pământ o floricică mică și un soț care mereu se va gândi la tine. Prea multă durere ai lăsat în urmă”, a scris fratele Elenei Mitocariu, pe Facebook.

Tânăra mămică a fost astăzi condusă pe ultimul drum de rude și prieteni.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close