Antena 3 CNN Actualitate Încă o tânără din Timișoara s-a aruncat de la balcon în această dimineață

Încă o tânără din Timișoara s-a aruncat de la balcon în această dimineață

Un nou caz șocant la Timișoara. La doar câteva zile după ce o mamă s-a aruncat de pe un bloc alături de cei doi copii ai ei, o altă tânără i-a urmat modelul și a plonjat în gol de la etajul cinci al unui bloc din oraș.

Încă o tânără din Timișoara s-a aruncat de la balcon în această dimineață
de Andreea Borboros    |    09 Mai 2022   •   11:50

Tânăra, în vârstă de 15 ani, a intrat în blocul de 10 etaje, a urcat până la etajul 5, iar de acolo a plonjat în gol de pe unul dintre balcoanele de pe casa scării. 

Din primele informații, se pare că adolescenta se certase cu mama ei înainte să plece de acasă. 

Locatarii susțin că nu o cunosc pe fată și că, cel mai probabil, aceasta a reușit să intre în bloc sunând la unul dintre interfoane sau poate a găsit ușa blocului deschisă. 

Din fericire tânără a supraviețuit impactului cu solul.  Aceasta a fost transportată de urgență la spitalul județean din Timișoara acolo unde medicii au constatat că a suferit multiple politraumatisme grave. 

Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să vorbească cu tânăra care este conștientă însă aceasta refuză să dea informații cu privire la motivul pentru care are curs la acest gest. 

”Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați că o tânără s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc situat pe strada Calea Șagului, din Timișoara.

Polițiștii au constatat că este vorba de o tânără de 15 de ani.

Fata a fost găsită în stare conștientă și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului.

De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții DGASPC Timiș”, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close