Antena 3 CNN Actualitate Tânărul care a ucis-o pe soţia avocatului din Braşov a cerut prelungirea mandatului de arestare

Tânărul care a ucis-o pe soţia avocatului din Braşov a cerut prelungirea mandatului de arestare

Tânărul care a ucis-o pe soţia avocatului din Braşov a cerut prelungirea mandatului de arestare
Sursa foto: Foto: mytex.ro
27 Iul 2011   •   23:30

Asasinul din Braşov se simte mai în siguranţă după gratii. Tânărul care susţine că a ucis-o la comandă pe soţia avocatului Victor Teodorescu a cerut prelungirea mandatului de arestare. Asta s-a întâmplat la doar o zi după ce avocatul a recunoscut, parţial, că l-a angajat pe bărbat ca să se ocupe de soţia lui. Dar nu ca să o omoare, ci doar să o sperie.

"Am făcut cea mai mare greşeală a vieţii mele" - este un fragment din declaraţia lui Victor Teodorescu.

După moartea soţiei, bărbatul supranumit avocatul diavolului şi-a recunoscut fapta. Parţial, însă. Spune că l-a angajat pe tânărul Erwin Preşmereanu doar să-i sperie consoarta şi să fure o sumă de bani din casă.

Femeia a fost ucisă cu o sălbăticie ieşită din comun. Asasinul a fost prins şi acum nu mai vrea să iasă din închisoare. Miercuri, împreună cu procurorii, Preşmereanu a cerut prelungirea propriului mandat de arestare.

"Acum nu aş putea să spun exact care sunt ameninţările, dar din ce spun ei ar exista posibilitatea ca alte persoane din anturajul avocatului să îi pună în pericol viaţa", a declarat Silvia Pârşan, avocatul tânărului.

Tot în spatele gratiilor se află şi cel care l-a tocmit să ucidă. După ce şi-a mărturisit fapta procurorilor, avocatul Victor Teodorescu mai are de făcut cuiva o mărturisire. Propriei fiice.

Aflaţi la jumătate de drum, procurorii aşteaptă ca avocatul să-şi recunoască fapta în totalitate - că a plătit să-i fie ucisă soţia.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close