Antena 3 CNN Actualitate Tânărul desfigurat în bătaie înainte de meciul Steaua - Dinamo aşteaptă să i se facă dreptate

Tânărul desfigurat în bătaie înainte de meciul Steaua - Dinamo aşteaptă să i se facă dreptate

Tânărul desfigurat în bătaie înainte de meciul Steaua - Dinamo aşteaptă să i se facă dreptate
20 Oct 2010   •   22:57

Tânărul desfigurat în bătaie înainte de meciul Steaua - Dinamo aşteaptă să i se facă dreptate. Poliţia nu a reuşit încă să-i identifice pe agresori, iar tânărul bătut nu poate da nici el prea multe informaţii. A fost lovit atât de rău încât şi-a pierdut cunoştinţa. Bănuieşte doar că suporterii huligani l-au călcat în picioare pentru că l-au confundat cu un poliţist sub acoperire.

Derbyul Steaua -Dinamo s-a jucat mai mult în afara stadionului. Claudiu a simţit-o pe pielea lui. “Putea să îmi scoată ochiul. Mi-a tăiat ambele pleoape şi foarte profund. Am piramida nazală ruptă”, povesteşte Claudiu, tânărul agresat.

Înainte de meci, Claudiu s-a oprit la un fast food de lângă stadionul din Ştefan Cel Mare. Pe imaginile de pe camera de supraveghere a restaurantului se vede clar cum s-a asezat la coadă.

Pe Claudiu ar fi sărit 10 -15 băieţi. Probabil, spune tânărul agresat, suporterii au crezut că e poliţist sub acoperire. Asta a dedus el după câteva frânturi de discuţie pe care le-a surprins înainte de bătaie. Agresorii l-au urmărit când s-a dus la baie şi l-au atacat. “M-am trezit în toaletă că eram plin de sânge, după aia mi-am pierdut iar cunoştinţa şi după aia m-am trezit la spital”, spune Claudiu.

 
Pe imaginile de pe camera de supraveghere se vede clar cum toţi cei din restaurant merg acolo unde a început bătaia. Claudiu are faţa plină de urme ale agresiunii, dar nu-şi aminteşte clar momentul. Rămas fără cunoştinţă, tânărul nu-şi mai aminteşte decât de unul dintre agresori. “Era înăltuţ, 1.80, corpolent, faţă umflată, părul ondulat spre blonduţ. Eu n-am nimic cu el dacă n-a dat el cu sticla”.

Cu imaginile de pe camerele de supraveghere la îndemână şi cu descrierea făcută de Claudiu, se încearcă identificarea agresorilor. E posibil, spun poliţiştii, ca suporterii bătăuşi să fie cei care pleacă ultimii din restaurant, pe ieşirea din spate. “Majoritatea dintre ei erau copii. Dar cine a dat cu scaune si cu sticle si cu ghivece de flori, cu aia sunt cam suparat”, spune Claudiu.

Poliţia a terminat bilanţul penal al derbyului: patru oameni în spital, şapte dosare penale pentru distrugere, treisprezece amenzi pentru tulburarea ordinii publice.

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close