Antena 3 CNN Actualitate Tânărul suspectat că şi-a înjughiat fosta prietenă în gât a fost reţinut. A recunoscut fapta

Tânărul suspectat că şi-a înjughiat fosta prietenă în gât a fost reţinut. A recunoscut fapta

Tânărul suspectat că şi-a înjughiat fosta prietenă în gât a fost reţinut. A recunoscut fapta
Sursa foto: Foto: lyfeandlyrics.wordpress.com
25 Iun 2011   •   09:50
UPDATE 18:10. Fostul prieten al tinerei de 20 de ani transportată la spital cu gâtul tăiat, suspect în acest caz, a fost reţinut, sâmbătă, pentru 24 de ore, după ce a fost audiat la sediul Poliţiei municipiului Piteşti, informează Mediafax. Tânărul acuzat de vătămare corporală şi-a recunoscut faptele.

Potrivit reprrezentaţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, Vlad Mihai Andrei, în vârstă de 24 de ani, din localitatea argeşeană Miroşi, care locuieşte în municipiul Piteşti, pe aceeaşi scară cu mătuşa victimei, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub acuzaţia de vătămare corporală, transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
"El urmează să fie introdus în arestul Poliţiei judeţene. De asemenea, suspectul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Dănuţ Dinu.
   
Tânărul reţinut este masterand la Facultatea de Educaţie Fizică din Piteşti. El a fost audiat împreună cu mai mulţi suspecţi timp de aproape 12 ore.



O tânără de 21 de ani din Piteşti a fost înjunghiată chiar în momentul în care intra în scara blocului în care locuia. Un bărbat cu faţa acoperită a atacat-o cu un cuţit şi a tăiat-o în jurul gâtului. Cu ultimele puteri, fata a reuşit să strige după ajutor.

Tânăra locuieşte la mătuşa ei şi tocmai se întorcea acasă de la serviciu. Abia reuşise să scoată cartela de la interfon când un bărbat cu capul acoperit a atacat-o cu un cuţit după care a fugit.

Plină de sânge, fata a reuşit să ajungă în casă.

Fata a ajuns în stare gravă la spital, dar medici spun că a avut noroc.

Anchetatorii îl caută acum pe agresor.

Oamenii legii au deja şi un cerc de suspecţi. Fostul iubit al tinerei a fost dus la sediul poliţiei pentru declaraţii. Cei doi se despărţiseră în urmă cu şase luni dar se pare că băiatul nu ar fi acceptat separarea.

 


×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close