Antena 3 CNN Actualitate Ţânţăreanu şi-a vândut casa cu 3,5 milioane de euro

Ţânţăreanu şi-a vândut casa cu 3,5 milioane de euro

Ţânţăreanu şi-a vândut casa cu 3,5 milioane de euro
28 Iun 2007   •   23:15

Una dintre cele mai scumpe case din Corbeanca a fost vândută pentru 3 milioane şi jumătate de euro. Proprietarul este nimeni altul decât multimiliardarul Cristian Ţânţăreanu. Acesta a găsit în timp record cumpărător pentru vila în care obişnuia să se joace cu puşca, să se răsfeţe în jacuzzi sau să dea petreceri ca-n filme. Cu banii obţinuţi, afaceristul vrea să-şi deschidă un club, tot în Corbeanca.

Vechea casă a familiei Ţânţăreanu putea adăposti şi 1.500 de oameni la o petrecere şi are nenumărate facilităţi. Poate tocmai de aceea a fost vedeta tranzacţiilor imobiliare şi a fost vândută în mai puţin de două săptămâni. Deşi a obţinut 3 milioane jumătate de euro, proprietarul nu şi-a dat casa uşor. A avut un moment în care renunţase la idee.

Faţă de cea vândută, noua vilă a familiei e mai mică. Aici şi-a adus toate amintirile din vechea casă. Locul va găzdui petreceri la care pot participa 150 de invitaţi în interior şi 1.000 afară. Ţânţăreanu infirmă zvonurile conform cărora ar fi vândut pentru că ar avea afaceri falimentare.

ŢÂNŢĂREANU ŞI-A VÂNDUT CASA DIN CORBEANCA

Observator

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close