Antena 3 CNN Actualitate Târgu Mureş. Camere pentru supravegherea soţilor infideli şi a prostituatelor

Târgu Mureş. Camere pentru supravegherea soţilor infideli şi a prostituatelor

Târgu Mureş. Camere pentru supravegherea soţilor infideli şi a prostituatelor
08 Dec 2010   •   23:34

Primarul din Târgu-Mureş vrea să scape de prostuituatele din oraş atacându-i pe clienţi. Cinci camere de supraveghere vor fi instalate în locurile unde îşi fac veacul prostituatele în speranţa că soţii infideli, de frica imaginilor, vor sta acasă.

Primarul spune că este nemulţumit de ce se întâmplă la periferia oraşului dar şi de faptul că singurele pedepse date prostituatelor, amenda sau munca în folosul comunităţii, nu sunt eficiente. Aşa că a decis să-i sperie pe clienţi. Cele cinci camere cu infraroşu vor fi bine ascunse iar imaginile vor fi postate chiar pe site-ul primăriei. Primarul nu a anunţat data de la care funcţionează sistemul însă a lăsat să se înţeleagă că până la sfârşitul anului camerele vor fi funcţionale.

"Îmi asum responsabilitatea pentru a defini odată statutul curvei în România, foarte clar!", a declarat Dorin Florea, primarul oraşului Târgu-Mureş.

Şi cum prostituatele nu pot fi puse la punct de nicio lege, primarul s-a gîndit să-i liniştească pe clienţi. Aşa că, a decis ca cinci camere de supraveghere cu infraroşu vor supraveghea zonele unde prostituatele îşi fac veacul.

 


"Îi rog pe târgmureşeni bărbaţi să fie atenţi să nu meargă dracului să-i vadă nevasta la televizor că se transmit online dau pe site-ul  primăriei ce am filmat seara! Poate să fie un cadou pt doamne, să constate că soţii lor sunt foarte cuminţi, dar şi pentru domni dacă sunt din oraş să nu staţioneze prea mult în zone că se poate interpreta", a mai spus primarul oraşului Târgu-Mureş.

Părerile prin oraş sunt împărţite: "Nu e un lucru extraordinar, că prostituatele beneficiază astfel de reclamă". "Tinerii mai mult merg, n-ar fi cine ştie ce", a declarat o doamnă.
Cele cinci camere de supraveghere urmează să fie amplasate până la sfârşitul anului.

×
Subiecte în articol: prostituate
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close