Antena 3 CNN Actualitate Târgu Mureş. Sute de animale moarte într-un pet-shop mistuit de flăcări (VIDEO)

Târgu Mureş. Sute de animale moarte într-un pet-shop mistuit de flăcări (VIDEO)

Târgu Mureş. Sute de animale moarte într-un pet-shop mistuit de flăcări <font color=red>(VIDEO)</font>
25 Iul 2007   •   12:19

Sute de animale au murit asfixiate sau au ars de vii într-un pet-shop din Târgu-Mureş. Magazinul a luat foc din cauza unui scurt circuit. Flăcările au distrus şi o cramă din apropiere, care fusese deschisă în urmă cu trei luni. Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineţii. Focul a pornit de la boilerul instalat în pet-shop si s-a extins cu repeziciune la acoperiş şi apoi la clădirile anexe.

Din cauza fumului foarte gros, multe dintre cele 400 de animale câte erau în incintă s-au asfixiat. Pompierii au reuşit să salveze doar jumătate dintre vietăţi. Unul dintre angajaţii cramei de sub pet shop susţine că a văzut cum explodau acvariile cu peşti.

?Aveau de toate. Câini, peşti, porci de Guineea, papagali. Aveau multe. Au ars. Peştii... s-a fiert apa cu ei şi au explodat acvariile şi de acolo nimic nu mai poate fi salvat de la animale?, îşi aminteşte îngrozit barmanul.

Vecinii spun că animalele din pet-shop erau deosebit de frumoase. De multe ori, îşi duceau copiii în magazin ca să le admire. Angajaţii pet shop-ului spun că proprietarii sunt plecaţi în concediu în Ungaria. Vor primi vestea proastă la întoarcerea în ţară. Din fericire, însă, magazinul de animale era asigurat. Crama de la subsol nu avea asigurare.

Observator

×
Parteneri
Cinci copii au fost răniți, după un accident în Argeș
x close