Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu: „Candidatul PSD-ALDE la prezidenţiale va fi cine are maximul de şanse să îl învingă pe Iohannis în turul doi”

Tăriceanu: „Candidatul PSD-ALDE la prezidenţiale va fi cine are maximul de şanse să îl învingă pe Iohannis în turul doi”

Tăriceanu: „Candidatul PSD-ALDE la prezidenţiale va fi cine are maximul de şanse să îl învingă pe Iohannis în turul doi”
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Mar 2019   •   17:18

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat sâmbătă, la Constanţa, că alianţa PSD - ALDE îşi doreşte ca, la alegerile prezidenţiale din acest an, să aibă un candidat care să dea structurii politice maximul de şanse, pentru ca, odată intrat în turul doi, acest candidat să îl poată învinge pe Klaus Iohannis.

"Vrem ca la alegerile prezidenţiale din acest an să avem o candidatură care să ne dea maximul de şanse, ca să putem câştiga Preşedinţia României", a afirmat Tăriceanu.

Liderul ALDE a spus că persoana care va fi nominalizată pentru a candida la prezidenţiale din partea PSD - ALDE va fi cea care va avea mai multe şanse de a-l învinge în turul doi al alegerilor pe actualul preşedinte al ţării.

"Va fi cine are mai multe şanse ca, odată intrat în turul doi, să îl învingă pe Iohannis. E simplu", a precizat Călin Popescu-Tăriceanu.

Călin Popescu-Tăriceanu a susţinut, în context, că nu a luat o decizie în privinţa candidaturii sale la prezidenţiale, precizând că analizează acest lucru cu colegii din coaliţie.

"Eu nu m-am hotărât încă dacă să candidez. Analizez cu colegii mei de partid, cu colegii de coaliţie. Mă gândesc foarte serios, dar încă nu am luat o hotărâre", a precizat Tăriceanu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close