Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu, despre discursul preşedintelui: "Dle Iohannis, ceea ce faceți este profund ilegal și neconstituțional”

Tăriceanu, despre discursul preşedintelui: "Dle Iohannis, ceea ce faceți este profund ilegal și neconstituțional”

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu a reacţionat dur după ce Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, într-o declarație de presă susținută marți seară, la Cotroceni.

Tăriceanu, despre discursul preşedintelui: "Dle Iohannis, ceea ce faceți este profund ilegal și neconstituțional”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    24 Noi 2020   •   22:30

"Dacă nu ați văzut discursul din această seară al dlui Iohannis merită să pierdeți 11 minute să-l vedeți! Bun text, prost actor”, a precizat Tăriceanu în postarea pe Facebook.

El reaminteşte apoi restricţiile impuse de Guvern în pandemia cu coronavirus 

"Cum să vii tu să vorbești despre "România normală" pe care vrei să o construiești împreună cu Orban și Băsescu-Petrov când ai închis un sfert din țară în case, 24 din 24?

Când nu putem ieși din case după ora 23.00? Când “Guvernul Tău” s-a împrumutat cu 110 miliarde lei și nimeni nu știe unde sunt banii?

Când ai închis școlile, bisericile, teatrele, piețele, restaurantele? Când peste 10.000 de români au murit de COVID-19? Când pacienții mor arși în spitale?

Când nu putem să ne plângem morții pentru că ne obligați să îi îngropăm în saci negri de plastic?

Când ai abandonat 3,5 milioane de bolnavi cronici care nu-și mai găsesc locul în România ta normală? Când ne-ai interzis să luăm lumină de Paște? Când ne furi Crăciunul?

Asta este România Normală pe care vrei să ne-o dai? Ruda săracă a "României Educate" pe care ne-ai dat-o în primul mandat”, se mai întreabă Tăriceanu în postarea de pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu: "Românilor nu le-a dispărut curajul" 

"Dle Iohannis, ceea ce faceți este profund ilegal și neconstituțional! Implicarea fățișă într-o campanie electorală în favoarea unui partid politic vă descalifică din calitatea de Președinte al României!

Încercați să conduceți și să câștigați alegeri prin teroare și frică. Dar să știți că românilor nu le-a dispărut curajul și nu nouă trebuie să ne fie frică de voi, ci vouă de noi”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu în postarea de pe Facebook.

 

 

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close