Antena 3 CNN Actualitate Tarifele pe litoral cresc cu 30%

Tarifele pe litoral cresc cu 30%

Tarifele pe litoral cresc cu 30%
30 Iun 2007   •   18:51

De la 1 iulie, tarifele la cazare pe litoral se vor majora cu până la 30%. Aşa se anunţase iniţial dar în unele locuri tarifele deja au crescut.

Astfel, tariful pentru o camerã dublă la un hotel de două stele va ajunge până la 230 de lei pe noapte. La trei stele, tariful va creşte de la 250, la 340 de lei. În timp ce pentru o noapte de cazare la un hotel de patru stele, turiştii vor scoate din buzunar până la 500 de lei pe noapte.

Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că aceste tarife nu îi sperie deloc şi că majorarea nu afectează cu nimic contractarea locurilor pe litoral. Mai ales că în schimbul banilor turiştii au parte de servicii şi conditii de calitate. Turiştii au însă păreri împărţite: unii cred ca majorarea nu este prea mare, alţii sunt de părere că tarifele ar trebui să rămâne nemodificate.

Cu toate acestea, numărul turiştilor pe litoral este destul de mare. În acest moment staţiunea Mamaia este ocupată în proporţie de 100%. Nici sudul litoralului nu se poate plânge, majoritatea unităţilor de cazare fiind ocupate în proportie de 70 si chiar 80%. Numai în acest week-end sunt aşteptaţi să sosească pe litoral aproape 40.000 de turişti români şi străini.

Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close