Antena 3 CNN Actualitate Tarzan, şoferul dansator, tras pe dreapta în România. Statutul de vedetă nu-i prieşte (VIDEO)

Tarzan, şoferul dansator, tras pe dreapta în România. Statutul de vedetă nu-i prieşte (VIDEO)

Tarzan, şoferul dansator, tras pe dreapta în România. Statutul de vedetă nu-i prieşte (VIDEO)
Sursa foto: tarzan
28 Mai 2009   •   21:10

De când a devenit vedetă în trafic poliţiştii nu-l scapă din ochi, şi nu sunt singurii. Miercuri seară, primarul din Sălişte l-a oprit pe Tarzan pentru că tirul său i s-a părut suspect.

Tarzan, şoferul dansator, are ghinion, pentru că în România nu e ca în Belgia. Autorităţile de la noi nu sunt deloc impresionate de valenţele artistice ale lui Tarzan. ?Dacă e Tarzan, a încurcat autostrada?, a declarat Dumitru Banciu, primarul din Sălişte.

Ce dansuri, ce picioare pe volan? Plin de zel, poate prea mult zel, primarul din Sălişte a decis: să tragă pe dreapta şi să prezinte actele la control. ?Ăştia-s cu ochii pe mine! Ce să faci ...?, a spus Iulian Toma Breazu, zis Tarzan.
El conducea tirul fratelui său. Ducea lemne într-o comună sibiană, când primarul din Sălişte i-a blocat drumul.



Fratele lui Tarzan spune că poliţia îi caută nod în papură. ?Este perfect legal. Marfa am plătit-o, o transportam pentru mine!?, a declarat Remus Breazu, fratele lui Tarzan. Asta deşi primarul Teodor Dumitru Banciu spune că transportul este ?la prima vedere suspect... cu aviz de însoţire roşu... ar trebui să fie original?

Camionul a fost oprit în Sălişte pentru a vedea dacă mai sunt şi alte nereguli. Poliţiştii şi cei de la Ocolul Silvic vor să afle provenienţa lemnelor. Între timp, Trazan nu ştie cum să mai scape de celebritate.

Clipul care i-a adus statutul de vedetă lui Tarzan


Observator

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close