Antena 3 CNN Actualitate Tavanul unui bloc ANL din Murfatlar s-a prăbuşit pe scară

Tavanul unui bloc ANL din Murfatlar s-a prăbuşit pe scară

Tavanul unui bloc ANL din Murfatlar s-a prăbuşit pe scară
08 Feb 2011   •   17:02

Panică într-un bloc ANL din localitatea constănţeană Murfatlar. Locatarii au sărit ca arşi când au auzit pe scară o bubuitură puternică. Au crezut că este cutremur. Când au ieşit din apartamente au văzut tavanul făcut ţăndări.

Construcţia blocurilor a început în 2005 şi, chiar dacă recepţia finală nu s-a făcut, oamenii au început să se mute. Aseară, un zgomot puternic i-a scos pe toţi pe holuri. Atunci când tavanul s-a desprins, bucăţi de tencuială au ajuns de la etajul al treilea până la parter.

 


O femeie a scăpat ca prin urechile acului. Ieşise din zona afectată de doar câteva secunde. Cu doar câteva momente înainte ca tavanul să cadă, femeia ieşise să-şi întindă rufele în uscător. Dacă mai zăbovea câteva clipe putea să fie strivită de bucăţile de beton.

Locatarii spun că blocul ar fi fost făcut de mântuială. Ei susţin că au făcut reclamaţii la primărie, administratorul blocului ANL. În funcţie de verdictul inspectorilor în construcţii, primăria îşi va face socotelile pentru reparaţiile care se impun.

×
Subiecte în articol: Murfatlar
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close