Antena 3 CNN Actualitate Taxă pod Fetești. Cum plătești rovineta şi taxa de pod de la Feteşti

Taxă pod Fetești. Cum plătești rovineta şi taxa de pod de la Feteşti

Taxă pod Fetești. Cum plătești rovineta şi taxa de pod de la Feteşti
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    19 Feb 2019   •   12:32

TAXĂ POD FETEȘTI. Opţiunea de plată a rovinietei şi a tarifului de trecere a podului de la Feteşti este din nou disponibilă în aplicaţia mobilPay Wallet, după o absenţă de 10 luni, informează compania mobilPay. 

TAXĂ POD FETEȘTI. Aplicaţia mobilPay Wallet permite utilizatorilor să plătească tariful de trecere a podului Feteşti indiferent dacă maşina este înmatriculată în România sau în alte ţări, potrivit reprezentanţilor companiei.

TAXĂ POD FETEȘTI. Odată cu reintroducerea posibilităţii de plată în aplicaţia mobilPay Wallet, clienţii pot achita, rapid, direct de pe telefon, fără bani cash şi fără oprire la benzinărie. Astfel, clienţii pot selecta în aplicaţie serviciile Rovinieta şi e-tarif pod Feteşti din secţiunea Transport, introduc datele maşinii şi detaliile solicitate şi confirmă plată în 2 clickuri. O dată ce plata este realizată cu succes, utilizatorul va primi imediat pe e-mail confirmarea plăţii însoţită de seria emisă. Plata realizată va fi salvată automat în aplicaţie cu detaliile maşinii, pentru acces imediat şi plăţi viitoare şi mai rapide, potrivit companiei. 

TAXĂ POD FETEȘTI. În prezent, mobilPay Wallet este singura aplicaţie mobilă din România prin care se pot achita aceste două servicii. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close